Om

OM OSSHappydance - Gjerdrum Danseklubb ble stiftet høsten 2017.  Vi er en klubb i vekst som har fokus på trivsel og samhold. Vi har dansetilbud for barn, ungdom og voksne. I tillegg til dansekurs i ukedagene, arrangerer klubben sosiale dansekvelder, helgekurs og  for 3. gang i år - HappyDanceFestival! Dette er en lavterskel konkurranse med workshops og sosialdans.


Stefan Schützer


Klubbens hovedinstruktør i linedance.


Over 20års erfaring i linedancemiljøet!

Fast Dj for klubben og er hyppig innleid til små og store event. Deriblant den årlige Linedancefestivalen på Gol. En frittalende kul svenske som byr på seg selv! 

Robert Tøfte-Furu


Instruktør i swingdanser. 


Robert har konkurrert (bl.a. 11 NM-titler), vært med i show-grupper, vært trener og dommer, men når alt kommer til alt er det han virkelig brenner for å formidle dansen og dansegleden til andre. Han har holdt utallige kurs og ifølge ham selv er det som driver ham aller mest det øyeblikket hvor kursdeltakere knekker koden og lyser opp i mestringsglede. Robert sier også at ingen er like og at det er viktig å se personene bak trinnene for å finne den beste veien for kursdeltakere til å trives på parketten.

Tom Sveen


Instruktør i swingdanser og linedance.


Klubbens gladgutt! Denne karen har alltid et smil om munnen og gjør sitt ytterste for at du skal føle deg sett og velkommen. 

Norgesmester flere ganger i formasjon og trio. Elitedanser i boogie woogie i aktiv periode. Nm gull og sølv i nordisk i trio 2019 sammen med Marie.  Undervist i en årrekke, og har bred erfaring fra både dans og andre idretter.

Instruktørkurs via Norges Danseforbund:

Swing Trener 2

Barnedans

Salsa Trener 1


Marie Barman Sveen


Klubbens administrator samt instruktør i linedance og swingdanser.


Hovedansvarlig for barne og ungdomsgruppa.

Vært aktiv danser på høyt nivå i både swingdanser og linedance. Flere NM gull,  deltatt i nordiske mesterskap og sølv i Linedance VM. Er for tiden landslagsutøver i swing trio sammen med Tom.

Instruktørkurs via Norges Danseforbund:

Swing Trener 2
Barnedans
Salsa Trener 1

Freestyle Trener 1 og 2
Linedance Trener 1
Anne Ragnhild Olstad og Steinar Berg


Faste gjesteinstruktører.


Disse to underviser i swingdansen Rock'n roll for barne og ungdomsgruppa i klubben. De har blant annet gull i verdenscupen og 3.plass i VM!

Alle våre instruktører har lang fartstid innenfor sine dansestiler. Flere av dem har tidligere vært aktive konkurransedansere på høyt nivå, og alle brenner for sin lidenskap. Vi føler oss heldig som har denne flotte buketten av instruktører som er villig til å dele av sin fritid og kunnskap. Dette gjøres fordi det er gøy!I tillegg har vi flere instruktører i klubben under opplæring. Vi inviterer også andre eksterne instruktører i ny og ne, som holder kurs for oss!