Swing

Swing
Boogie-Woogie

Swing Higlights

West Coast Swing

NYHET!
Forskjellige swingkurs
på tirsdager


Happydance satser stort på flere temakurs i swing. Høsten 2022 tar vi et dypdykk i swingformen boogie woogie med to 4 ukers kurs og et 4 ukers kurs i west coast swing. Kursholder Daniel Shay Lunt i boogie woogie. Kursholder i west coast swing er ikke avklart pr dags dato, og påmelding  til wcs åpnes når dette er klart.Vi har booket den største salen i Gjerdrum Kulturhus for swingkursene (ca 300 kv.mtr.) og regner med at det skal bli plass til alle som ønsker å delta.


Oppstart tirsdag 6.september med grunnkurs swing boogie woogie.


Uke 36,37,38,39

Swing grunnkurs boogie woogie


Uke 40 - Høstferie


Uke 41,42,43,44

Swing litt øvet/øvet boogie woogie


Uke 45,46,48,48

Westcoast Swing grunnkurs/litt øvet

Priser
Ett kurs kr 700 pr pers (1000 pr pers for ikke medlem).


Kr 200 i rabatt ved kjøp av flere 4 ukers kurs høsten 2022.


Medlem 2022 kr 300 pr pers

Betaling gjøres nærmere kursstart.


Medlemskap gir deg fordeler som; forsikret på alle våre arrangement, mulighet til å delta på Danseforbundet sine arrangement, rett til å benytte våre, Idretten og Danseforbundets rabattordninger m.m.

For mer info, ta kontakt med post@happydance.no

Boogie-Woogie grunnkurs

  Swingform med mer bevegelse og tempo i trinnene. Det er et grunnkurs og vi tar selvsagt alt helt fra start.
West Coast Swing


West Coast Swing (WCS) er en swingrelatert dans som virkelig har fått en ny renessanse de siste årene. Den kommer fra California, USA og kan danses til veldig variert musikk og tempo. I dette kurset tar vi WCS helt fra begynnelsen og ingen forkunnskaper i dans er nødvendig.


NB!

HappyDance har samarbeid med Bårdar West Coast Swing ang instruktør på dette kurset. 


Påmelding kommer når instruktør for høsten er klar.

Boogie-Woogie litt øvet/øvetDette er en påbygging av Boogie-Woogie grunnkurs. Her går vi inn på mer variasjoner, men også i dybden på samspillet paret i mellom, for det må man i Boogie-Woogie :)
Swing HiglightsDanser du en av formene for 6-takt swing (Swing, Boogie-Woogie, Lindy-Hop eller Rock'n'Roll)? Har du hatt lyst til å få de tipsene som gir dansen din "wow-faktor".  På dette kurset ser vi på hvert par individuelt og kommer med tips. Vi skal også undervise noe av det som gjør at dansen rett og slett synes på gulvet. Ja, vi må nok i den sammenhengen også se på noen små enkle luftige variasjoner, som mange mener hører med til en dans oppfunnet på 40/50-tallet. 

Vi har selv vært i denne verden hvor det var viktig hvordan dansingen faktisk ble oppfattet. Noen ganger var det viktig å imponere dommere og noen ganger bare publikum. Derfor synes vi det er veldig gøy å gå konkret til verks på hva som gjør at dansen også oppleves bra for de som ser på.


Vi setter ingen spesielle krav til ferdighetsnivå, men det blir enklest for deg og oss om du har grunntrinn i en av swingstilartene noenlunde i ryggmargen. Har du det, skal dette kurset gå helt fint.  


Neste kurs i dette temaet kommer plutselig :-)

Swing / Line Fusion


16. september

21.oktober


Sosiale dansekvelder for alle. Her samles danseglade folk i swing og linedance til dans. DJ Stefan S sørger for topp musikk og gulvet deles i to. God plass til begge danseformer. 


Kjære Danseinterresert

Aller først må vi i HappyDance takke for at du er nysgjerrig på hva klubben har å tilby. At du også leser dette håper vi tyder på at du kanskje er kommet litt nærme en påmelding på dansekurs?  Vi har ofte fundert over hva som gjør pardansen så morsom. Er det å bevege seg til musikken? Er det mestringsfølelsen? Det å få til noe sammen med en partner? Er det den sosiale biten? Eller er det bare endorfinene i treningen som er drivkraften? Det er nok litt av alt og det varierer fra person til person hva som er viktigst. Det er lett å tenke at folk kommer på kurs bare for å lære å stokke bena etter musikken, men for mange er det minst like viktig å ha det gøy og få en pause fra den hektiske hverdagen. 

Pardans er unik siden den ofte har en hyggelig sosial ramme knyttet til seg. Derfor har mange et ønske om å kunne ta skrittet ut på dansegulvet i visshet om at trinnene er på plass. Vi skal selvsagt lære deg dansen, men vi skal også lære oss hvem du er og hvorfor du er på kurset. Bare da kan vi formidle dansen og gleden den gir - som gjør at du, som oss, aldri klarer å slutte å danse.

Det kan være mange spørsmål som melder seg når dansekurs som disse skal vurderes og ikke minst velges. Derfor vil vi veldig gjerne ha kontakt med deg for å hjelpe deg frem til du faktisk står klar på Gjerdrum Kulturhus sin aller største sal. E-Post: robert@happydance.no

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Vennlig dansehilsen fra
oss instruktører i HappyDance